Дървен свещник, дърворезбован с растителни мотиви – модел СМ4

Дървен свещник с растителни мотиви

Свещник за украса, изработен ръчно, лакиран в топли цветове

Модел: СМ4
Цвят: Тъмен махагон
Височина: 100 см

Ако сте обзавели дома, заведението или ресторанта и сте стигнали до етапа, в който трябва да украсите стаята и да вдъхнете живот на мебелировката – ние Ви предлагаме дървен свещник, дърворезбован с растителни мотиви.

Свещникът е лакиран в топъл тъмен цвят и е подходящ за украса на различни по стил помещения. Това, че е ръчна изработка, му придава уникалната визия, която Вие заслужавате.

Неговият издължен силует се подчертава от няколко хоризонтални фриза, чиито орнаменти са така разположени, че да подчертаят вертикалната посока.

Би могъл да бъде използван и като декоративна колона, но красотата му ще е пълна, когато се увенчае със свещ с подходяща визия и цвят.

Поставете този свещник от дърво в стая с червени акценти (например покривки, сувенири или картини) и ще забележите, че визуално ще изглежда по-тъмен. Но ако интериорът Ви е предимно в охра или жълто, той ще изпъкне с топлите си нюанси в червената гама.

Ако имате нужда от консултации или идеи, или ако вече сте взели решението за декорацията на интериора си – свържете се с нас.