Дървен свещник ръчна изработка – модел СМ4

Дървен свещник ръчна изработка

Свещник с дърворезба, подходящ за украса на всеки тип интериор

Модел: СМ4
Цвят: Кафяв
Височина: 100 см

Ако се нуждаете от свещник с дърворезба, подходящ за украса на Вашия интериор, модел СМ4 би могъл да отговори на очакванията Ви. Той е изящен, но и изчистен откъм орнаменти, което означава, че може да стане част както от семпло обзаведени, така и от по-луксозни помещения.

Свещникът е ръчно изработен и това му придава уникален вид. Дървото е естествен материал и подсилва усещането за уют. Височината на модела го прави съществена част от стаята.

Ако всичко това съвпада с Вашите представи за декорация – не се колебайте да ни потърсите за допълнителна информация относно цените и сроковете за доставка.

Идеи за декорация на интериор със състарени мебели

Нашите консултанти са достатъчно креативни, за да пресъздадат идеите, от които имате нужда, когато работят по конкретен проект за конкретен клиент.

Нека Ви представим и една примерна идея за за декорация на интериор със състарени мебели:

Боядисайте стените със светли цветове и подберете мебелировка от тъмно дърво, чиито детайли са по-светли от основния цвят. Използвайте пастелни топли тонове за текстила (покривки, завеси, килими). Поставете на няколко места в стаята елементи с по-разчупени форми, които да грабват погледа, но без да се натрапват.

Например, дървеният свещник модел СМ4 може да бъде съчетан с цветна свещ, която да му придаде свежа визия.

Сложете цветна картина с дървена рамка в подобен стил в близост. Върху отсрещната стена поставете огледало с подобна (но не същата) рамка. По този начин ще се възползвате от асиметрията като способ за разчупване на интериора. В същото време, ще използвате отраженията като намек за симетрията, която, от своя страна, напомня за хармония. Небезизвестен факт е и, че огледалото създава илюзия за разширяване на пространството.