Дървена етажерка с флорални мотиви – модел В2

Дървена етажерка с растителни мотиви

Рафт от дърво в светъл цвят за интериори в битов стил

Модел: В2
Цвят: Слонова кост

Ако сте решили да обзаведете своя дом или заведение в битов стил, Ви препоръчваме този модел дървена етажерка с флорални мотиви в светъл цвят. Тя е ръчна изработка, което засилва усещането за уют. Нюансът, близък до характерния за естественото дърво, контрастира с подчертаването на отделни елементи в композицията, като по този начин се постига натурална визия на продукта.

Растителните мотиви и дърворезбата говорят за близост до природата, симетричната композиция – за хармония и равновесие. Вие можете да допълните тези внушения, в зависимост от мястото и предназначението, което й отредите. Има значение дали ще я използвате като полица за книги, рафт за сувенири, поставка за саксия със стайно цвете, чиито стебла се спускат надолу… Ако я използвате като елемент от заведение, център за красота или хотел, можете да поставите върху нея неща, които искате да бъдат забелязани – брошури, продукти и т.н.

Нашите специалисти по интериорен дизайн препоръчват този изящно декориран рафт за помещения с меки цветове, светли стени и големи прозорци. Разбира се, това не изключва възможността етажерката да бъде вписана и в друг вид интериори – ние сме на разположение за консултации по въпросите за обзавеждането и украсата на стаи, офиси и обществени места.

На разположение сме и, за да Ви предложим и други артикули от нашата продуктова гама, за да украсите дома си в един стил – полици, тоалетки, маси, рамки и т.н.

А можете да използвате единствено тази етажерка като акцент, който да привлича вниманието към определен кът от стаята.