Дървена етажерка, изработена на ръка – модел А14

Дървена етажерка, изработена на ръка

Етажерка за стена от дърво с ръчно направена дърворезба с растителни мотиви

Модел: А14
Цвят: Естествено дърво
Ширина: 100 см
Височина: 35 см

Етажерките са функционални елементи от стаите в домовете ни, но когато са украсени с дърворезба и изпипани от майстори в занаята, те започват да стоят като красиви акценти.

Специално за нашите клиенти предлагаме дървени етажерки, ръчна изработка, украсени с растителни мотиви. Можете да ги използвате за всяка стая от интериора – в хола като допълнение към домашната библиотека, в кухнята като удобно място за най-често използваните подправки, в спалнята над нощното шкафче или до тоалетката за гримиране…

Рафтовете, които предлагаме, биха могли да се впишат чудесно и във фризьорски салони, битови заведения, хотели и други. Лакирани са в нюансите на естествения цвят на дървото, което позволява да бъдат съчетани с всякакви цветове на обзавеждането.

Конзолите, придържащи плота, са оформени с елементи от коринтския стил, характерен за зрелия период от развитието на Древна Гърция. Цялостният облик на дървените ни етажерки е изчистен, като ръчно направените дърворезбовани елементи придават завършен семпъл вид, без да се натрапват.

Ако желаете да подсилите тази стилистика в интериора, който ще обзавеждате, можете да съчетаете тази етажерка с някоя от предлаганите от нас дървени рамки за огледала или картини.