Дървена колона за украса – модел СМ3

Дървена колона за украса

Декоративен елемент със старинна визия – дървен, ръчна изработка

Модел: СМ3
Цвят: Тъмнокафяв
Височина: 60 см

Ние, от Frame Art & Design Studio, препоръчваме на клиентите си да използват дървени колони за украса на домове, търговски помещения и обществени места, заради множеството възможности за вписването им в цялостния стил.

Колоната от модел СМ3 притежава старинна визия, като съчетава в себе си антични елементи и флорални фризове. Формата й се стеснява в долната част (точно над базата), което напомня за пясъчен часовник и може да й придаде символично значение, ако е съчетана със съответните артикули.

Тъмнокафявият лак, с който е покрита, има топъл нюанс, което подсилва усещането за хармония и близост до природата, характерно за дървото.

В съвременния интериорен дизайн съществува тенденция за поставяне на мебели и елементи от естествени материали. Ако сте почитател на това направление, какво по-подходящо за вас от декоративна дървена колона, ръчна изработка?

Старинната визия на този декоративен елемент не означава да бъде използван единствено в интериори с антично обзавеждане. Напротив – можете да използвате контраста като способ при изграждане на композиция, особено ако става въпрос за обширна зала, която позволява създаването на по-голям брой ниши.

Ако все пак предпочитате нещо по-изчистено и леко, разгледайте и останалите модели дървени колони за декорация, които предлагаме.