Дървена помощна маса

Помощна маса от дърво

Цвят: Тъмнокафяво дърво

Предлагаме дървена помощна маса, ръчна изработка, чудесно допълнение към интериора на всекидневната, кухнята и трапезарията. Масичката е сгъваема, а плотът й може да се отдели от корпуса, превръщайки се в удобна табличка или поднос за романтична закуска в леглото.

Използвайте я като маса за кафе, или масичка за хола, върху която да поставяте списания, дистанционното или лаптопа – оставяме това на Вашето въображение и потребности.

Ние, от Frame Art & Design Studio, се ангажираме да я направим за Вас чрез творческото съчетание на функционалност и дизайн. Нежната феерия на фризовете, обрамчващи плота на масата, създават уютна атмосфера. Флоралните мотиви, които са вплетени в украсата, подчертават внушението, придавано от дървения материал, а именно – близост до природата.

Помощна масичка за Вашия комфорт

Подарете си частица комфорт – поръчайте този модел помощна масичка!

Тя е подходяща и за подарък, тъй като не е прекалено обемиста, нито заема много място, а е изключително полезна, особено за хора, които са гостоприемни и общителни. Все пак, когато настаните своите гости на масата, желаете да им осигурите пространството, което заслужават, за да се чувстват като у дома си. Една допълнителна масичка, на която да поставяте второстепенните за софрата неща, е изключително полезен атрибут за всеки дом.