Ръчно изработен декоративен свещник – модел СМ5

Ръчно изработен декоративен свещник

Модел: СМ5
Цвят: Тъмнокафяв
Височина: 80 см

Едно чудесно допълнение към интериора са ръчно изработените декоративни свещници, които предлагаме. Модел СМ5 е тъмнокафяв, с височина 80 сантиметра и корпус, съставен от три преплитащите се елемента, които подсилват впечатлението за ажурна украса.

Подходящ е както за акцент в помещението, така и като източник на приглушено осветление. Ако обзавеждането Ви е от състарени мебели и поставите няколко такива свещника на различни места, можете да подчертаете визията им.

Можете да го поставите в ниша, в някой ъгъл, до къта за четене – възможностите са неизброими и зависят от Вашето въображение.

Това, че не е плътен, го прави подходящ и за стаи с по-минималистичен стил, тъй като няма да натежава, а поставен в по-луксозни помещения – ще изглежда като финален щрих в декорацията.

Свещници, етажерки, рамки и маси – ръчна изработка

Ние, от Frame Art & Design Studio, предлагаме рамки и други артикули в подобна стилистика, за да осигурим на клиентите си възможността да украсят дома си цялостно, а не предмет по предмет. Предлаганите от нас свещници, етажерки, рамки, маси и т.н. са ръчна изработка, дърворезбовани, като украсата им само подчертава функционалността, без да изглежда натруфено и претенциозно.

Доверете ни се – залагаме на красотата на визията, но не забравяме и високото качество, което е от съществено значение.