Етажерка с позлата от дърво – модел А36

Етажерка с позлата от дърво

Ръчно изработена етажерка за интериорни решения с барокова стилистика

Модел: А35
Цвят: Тъмно злато
Ширина: 100 см

Тази етажерка с позлата от дърво е подходяща за интериорни решения с барокова стилистика, тъй като елементите на украсата й напомнят за разкоша на този стил.

Дърворезбата й е ръчна изработка и включва флорални мотиви. Цветът й е тъмно злато и е постигнат чрез фолио, а не чрез използването на лакове за дърво.

Може да бъде съчетана успешно с масивни мебели, тежки завеси, растителни мотиви и украшения. Може да бъде използвана за всеки тип интериор, но ние съветваме клиентите си да я поставят в по-просторни помещения, където ще подчертава лукса, без да тежи.

Идеално може да бъде използвана като рафт в хола, в хотелска стая, във фоайета на СПА центрове или административни сгради.

Ако искате да придадете пищност на интериора си – не се колебайте да се свържете с нас, за да получите повече информация за цената, сроковете на доставка на този модел етажерка с позлата. Също така, предлагаме консултации по всякакви въпроси, свързани с обзавеждането и идеите за интериорен дизайн.

Разгледайте и галерията ни с рамки за картини и огледала, ако желаете да допълните дома си с различни елементи в този стил.