За Frame Art & Design Studio – производител на рамки за огледала

Frame Art & Design Studio

С новия си проект Frame Art & Design Studio, като производител на рамки за огледала, се концентрираме не само върху този тип рамки, но и върху производството на всякакви рамки, включително и по поръчка, както и на камини, картини, свещници, красиви тоалетки, конзоли и етажерки.

Рамките и аксесоарите ни могат да придадат изящество на всеки вид интериор – както на дома Ви, така и на фризьорски салони, СПА центрове, фоайета, заведения и т.н.

Тези аксесоари ще променят дома Ви до неузнаваемост със своя уникален дизайн и майсторска изработка. Можете да ги разположите в дома си, като разчитате изцяло на своето въображение и вкус, а ако се колебаете кои от продуктите ни ще отворят и разкрасят интериора Ви – винаги можете да разчитате на нашите професионални съвети или да ни поръчате изготвяне на цялостен интериорен проект. Ако прецените, че стилът ни не отговаря на Вашия вкус, можете да ни дадете насоки и ние ще се постараем да реализираме Вашата идея, като произведем най-подходящия аксесоар за дома Ви.

Можете да поръчате продуктите ни от по-добрите магазини в цяла България или от нашия продуктов каталог.

Мебели, аксесоари и артикули за интериора

Рамка за огледало с етажерки с ефект на състарено дърво
Рамка за огледало с етажерки с ефект на състарено дърво

Началото на новия 21-ви век бележи и началото на нашата дейност, свързана с вноса на мебели, аксесоари и разнообразни артикули, необходими за интериора на всеки модерен дом. Към настоящия момент започваме нов идеен проект, за чиито цели създадохме и новия си бранд – Frame Art & Design Studio. Той е концентриран върху изработката на бутикови рамки за огледала и камини, свещници, красиви тоалетки и етажерки.

Огледалото като важен елемент от концепцията за обзавеждането

Новите тенденции в интериорния дизайн все повече се концентрират върху огледалото не само като ежедневна вещ, а по-скоро като важен елемент от цялостната концепция на обзавеждането. Съществуват стотици примери за това как огледалото може да направи дома Ви просторен и светъл, а завършено с някоя от красивите ни рамки, то се превръща в истинско произведение на изкуството.

Стил на рамките за огледала и картини

Правоъгълна рамка за огледало с растителни мотиви
Правоъгълна рамка за огледало с растителни мотиви

Стилът на нашите рамки за огледала и картини е вдъхновен от последните италиански тенденции в дизайнерското изкуство, които възраждат бароковия разкош и провансалската семплост. Всички те се извайват от умелите ръце на индонезийски майстори дърворезбари, известни със своите невероятни умения.

Дървото, което използваме, е най-често махагон, а целият труд по изработката е изцяло ръчен.