Колона от дърво за декорация – модел СМ2

Колона от дърво за декорация

Ръчно изработена дървена колона, която да впишете в интериор с естествени материали

Модел: СМ2
Цвят: Тъмнокафяв
Височина: 80 см

Колоните от дърво за декорация от модел СМ2 са ръчно изработени специално за хора, които желаят да изградят интериора си с естествени материали.

Ако погледнем към тенденциите за обзавеждане на съвременния дом, ще забележим как все по-често се използват материали, създадени от природата. Дървената колона е един чудесен начин да внесете уют и хармония в дома си, а когато е ръчно декорирана, тя предава своята уникалност на цялостната визия.

Можете да впишете декоративните колони в интериора не само на дома си, но и на заведението, хотела и други площи с търговско предназначение.

Ние, от Frame Art & Design Studio, винаги съветваме своите клиенти да се доверяват на собствения си вкус, когато взимат решения за мебелиране и декорация.

Модел СМ2 е подходящ за по-изчистени стаи и зали, съчетава се с по-строги геометрични форми и топли цветове. Това е заради съвсем семплата дърворезба, която само подчертава визията, без да привлича погледите върху себе си.

Ако сте се спрели на този модел, можете да разгледате галерията ни и да откриете свещник, рамка за огледало или картина, които да съчетаете с дървената колона СМ2.