Кръгла позлатена рамка за огледала – модел А55

Кръгла позлатена рамка за огледала

Дървена, ръчно изработена рамка за огледала с цвят на злато

Модел: А55
Цвят: Златен
Диаметър: 80 см

Този модел кръгла позлатена рамка за огледала е чудесен начин да декорирате интериора си, използвайки възможността на огледалото визуално да разширява пространството.

Рамката е ръчно изработена от дърво, а позлатата е постигната чрез фолио. По този начин е избегната употребата на лакове, голяма част от които съдържат вредни вещества.

Златният цвят е предпоставка за използването й в помещения с по-луксозно обзавеждане – не само частни домове, но и козметични салони, СПА комплекси, ресторанти, чакални.

Кръглата форма на рамката за огледала я прави лесна за вписване в интериора, а размерите й позволяват да привлича погледа, без да става център на внимание.

Рамкиране на огледалото с рамка А55

Формата на рамка А55 е интересна и предлага различни възможности както за поставяне на огледалото, така и за съчетанието й с останалата част от интериора. Във външния кръг е вплетено ажурно цвете, чийто център образува по-малък овал.

Самото огледало може да бъде рамкирано по два начина, в зависимост от ефекта, който искате да постигнете:

  • Единият вариант е да използвате пълния диаметър на рамката като оставите вътрешния елемент да го покрие и раздели на няколко части.
  • Вторият начин е да поставите по-малко огледало, колкото най-вътрешния кръг. Така рамката ще се превърне в красив детайл върху стената.