Помощни масички от дърво, ръчна изработка

Помощни масички от дърво

Цвят: Бял

Помощните масички от дърво, които предлагаме, са ръчна изработка не само, защото ценим стойността на ръчния труд, но и защото искаме да Ви подарим усещането за лично отношение, което заводските стоки просто не притежават.

Ако сте уверени, че Вашият интериор се нуждае от нотка неподправена свежест с вложени флорални мотиви, не се колебайте да я добавите. Масичките са подходящи не само за дома и трапезарията Ви, но и за заведения, чакални, шивашки ателиета. Бихте могли да ги използвате и на верандата или балкона, докато пиете следобедния си чай или питието си вечер, след работа.

За Ваше удобство, плотът им е разглобяем и лесно се превръща в табличка. Светлият им цвят (нюанс на слонова кост) вдъхва живот в стаята.

Модели помощни масички

Помощните масички се предлагат в два модела:

  • Единият е по-висок, но и с по-малък размер на плота. Фризът, чиято функция не е само декоративна, но и функционална, е по-висок и по-затворен. Неговият източен нагоре силует е подходящ за по-тесни пространства.
  • Вторият модел е малко по-нисък и по-широк, като декоративните елементи, изграждащи рамката на плота, са преплетени в доста по-отворена композиция.

Кой от двата ще изберете зависи единствено от Вас и от Вашите предпочитания за стил и визия.