Правоъгълна рамка за огледало с ажурна плетеница – модел А56

Правоъгълна рамка за огледало с ажурна плетеница

Рамка за огледала с позлата, украсена с преплетени кръгове, подходяща за луксозни интериорни решения

Модел: А56
Цвят: Златен
Ширина: 60 см
Дължина: 80 см

За почитателите на луксозните интериорни решения ние, от Frame Art & Design Studio, препоръчваме този модел правоъгълна рамка за огледало с ажурна плетеница. Не само златният й цвят, но и цялостната изчистена визия й позволяват да се впише идеално в помещения с различен тип дизайн.

Украсата от преплетени кръгове контрастира със строгата форма на правоъгълника, което добавя очарователен финес към рамката на Вашето огледало. Позлатата на рамката я прави подходяща както за стаи със светли и топли цветове, така и за такива с по-тежки мебели от масивно дърво.

Можете да поставите рамката както хоризонтално, така и вертикално. Ако пространството в помещението го позволява, можете да създадете композиция от две или повече огледала с този модел рамка.

Размерите й позволяват тя да бъде използвана както за домашна употреба, така и с професионална насоченост – например в салон за разкрасяване.

Вижте цялата гама рамки за огледала, за да разгледате вариантите с подобна визия или да потърсите подходящо решение за допълнение към стила на дома си.