Продуктова гама на Frame Art & Design Studio

Продуктова гама

В продуктовата гама на Frame Art & Design Studio ще откриете рамки за огледала в различен стил, с най-различни размери, форми и цветове. Според предпочитанията на клиента, те могат да бъдат изработени с или без огледала. Ние ще Ви предложим огледало със стилна, бутикова рамка за спалнята, хола, банята или антрето. Също така, можете да ги използвате като ефектен детайл за огледалата във Вашия фризьорски салон, СПА център, хотел или заведение.

Тоалетка от дърво с позлата
Тоалетка от дърво с позлата

Продуктите ни са подходящи както за по-практична употреба, така и за декорация, която да направи дома Ви наистина специален. Освен това, огледалата могат да бъдат прекрасно съчетани и допълнени с елегантните ни конзоли, тоалетки и етажерки.

Frame Art & Design Studio предлага многообразие от рамки с различен дизайн, от които можете да изберете най-подходящата за всяка картина във Вашия дом. За удобство на своите клиенти, студиото може да постави рамката или да изработи нова рамка, съобразена с размерите на картината.

Предлагаме и други продукти, които да завършат уюта във Вашия дом и да му придадат неповторима романтична атмосфера – рамки за камини и свещници и декоративни колони, които да внесат истински разкош във всекидневната Ви.