Рамки за картини от Frame Art & Design Studio

Рамки за картини
Дърворезбован статив вместо рамка за картини
Дърворезбован статив вместо рамка за картини

Frame Art & Design Studio специализираме в изработването на рамки за огледала. Тъй като те са произведени от масивно дърво, размерите им не могат да бъдат променяни, както на рамките за картини, които се правят от готови профили. Въпреки това, голяма част от нашите рамки са подходящи и за картини.

Нашите специалисти ще Ви консултират, ще облекат картината вместо Вас, като използват най-подходящия модел рамка, в желания от Вас стил, която да подчертае цветовете и да накара картината да оживее. Разбира се, ако предпочитате традиционните рамки, ние ще Ви ги осигурим с помощта на наши партньори, занимаващи се с обрамчване на картини.

Ако желаете нещо нетрадиционно, уникално, което да притежавате само Вие – Frame Art & Design Studio ще изработим рамка от ковано желязо, в съчетание с камък или дърво.

Нашите клиенти са както частни лица, желаещи да украсят домовете си с творба на изкуството, подчертана с изящна ръчно изработена рамка, така и фирми от различни браншове, чийто бизнес позволява да украсят интериора си по-разчупено и артистично.