Рамки за огледала от Frame Art & Design Studio

Рамки за огледала

Когато създаваме дизайна на нашите рамки за огледала, ние от Frame Art & Design Studio, се вдъхновяваме от последните италиански модни тенденции в интериорния дизайн. Те са насочени към възраждане на лукса и разкоша на бароковия стил, който се характеризира с пищни дърворезби и бляскав златен и сребърен финиш. Огледалата в тази гама обикновено са с големи размери, подходящи за фоайета на хотели, ресторанти, бални зали, клубове.

Кръгла позлатена рамка за огледала
Кръгла позлатена рамка за огледала

Ако сложите такова огледало в хола си, той ще изглежда по-просторен, луксозен и наистина специален.

За тези, които предпочитат провансалския и рустикален стил предлагаме рамки за огледала в по-семпли форми, предимно в бяло или в меки пастелни цветове, с благородно състарен финиш, подходящи за ресторанти и хотели. Те ще внесат в дома Ви уюта и безгрижието на Средиземноморието, Южна Франция и Италия.

Разбира се, не сме забравили и онези от нашите клиенти, които предпочитат по-изчистените, класически форми, както и онези с по-екстравагантни предпочитания.

Скоро в нашия каталог ще добавим и огледала от ковано желязо, огледала от плочки, желязо и камъни, както и огледала в поп арт стил.

Рамките ни се произвеждат в далечна Индонезия, славеща се с едни от най-добрите дърворезбари. Сръчните им ръце създават неповторимите форми, които впоследствие засияват с полагането на боите и финиша. Абсолютно всичко се прави на ръка и се изработва от дърво. Не се използват готови профили, както в ателиетата за обрамчване на картини.

Вижте галерията с всички предлагани модели рамки за огледала ».