Рамка за огледало в три цвята – модел А62

Рамка за огледало в три цвята

Квадратна рамка за огледало, придаваща цвят и свежест на интериора

Модел: А62
Цвят: Бяло, зелено и синьо
Ширина: 34 см
Височина: 34 см

Рамката за огледало отдавна не изпълнява основната си роля – единствено да придържа огледалото. От векове тя се използва и за украса, и това я прави съществена част от интериора.

Модел А62 е квадратна рамка за огледало в три цвята – бял, тъмнозелен и тъмносин. Начинът, по който са положени цветовете, придава усещането за състарена боя и артистичен хаос.

Ако сте творческа натура и обичате аксесоари, които разчупват реда и хармонията – то тази рамка за огледала е точно за Вас. Можете да украсите с нея дома или заведението си, а защо не и офиса?

Цветовата гама предразполага хармоничното й съчетание с тъмни помещения в студени цветове или контрастното й подчертаване в топли и светли помещения.

Самата рамка е квадратна, но огледалото, поставено в нея, е правоъгълно. Факт, чрез който още веднъж се подчертава асиметрията.

Можете да придадете цвят и свежест на интериора чрез този модел рамка за малки огледала, ако останалата част от обзавеждането е в по-пастелни, приглушени тонове или ако не присъстват сувенири и украшения.

Ако търсите нещо различно и смятате, че този модел не съвпада с Вашите предпочитания – разгледайте богатата ни галерия и открийте своята рамка за огледало.