Рамка за огледало с правоъгълна форма – модел А57

Позлатена рамка за огледала с правоъгълна форма

Позлатена рамка за огледала, украсена с плетеница от кръгове

Модел: А57
Цвят: Златен
Ширина: 80 см
Дължина: 120 см

Ако сте решили да включите в интериора си рамка за огледало с правоъгълна форма, но търсите нещо по-нестандартно, то модел А57 най-вероятно ще привлече вниманието Ви.

Ние, от Frame Art & Design Studio, се гордеем със своите ръчно изработени рамки, орнаментирани с дърворезба или красиви детайли. Този модел е украсен с плетеница от кръгове и представлява рамка за огледало с правоъгълна форма. Позлатен е чрез фолио, а не чрез лак за дърво, което свежда до минимум риска от въздействието на вредните вещества, от които се произвеждат лаковете.

Златният цвят, в съчетание с лекотата на визията, прави тази рамка подходяща за изискани и изчистени интериорни решения.

Много наши клиенти я поръчват за фризьорски салони, хотели и ресторанти, но има и такива, които предпочитат да обзаведат дома си с по-луксозна мебелировка, поради което се нуждаят от подходящите аксесоари. А какво по-хубаво за украса от красиво огледало, което има и функционална страна, за разлика от картината или гоблена.

Разгледайте галерията ни с рамки за огледала, за да откриете идея как да съчетаете този модел с подобен или да видите другите варианти с подобна визия.