Свещник с дърворезба – модел СМ6

Ръчно дърворезбован свещник

Ръчно изработен свещник от светло дърво с декорация

Модел: СМ6
Цвят: Светло дърво
Височина: 90 см

Този модел ръчно изработен свещник с дърворезба е от светло дърво и се отличава с фина декорация, подходяща за всеки тип интериор. Изключително ефектно би било да го поставите в хола или в някой кът на заведението си.

Неговата височина от цели 90 сантиметра го прави независим елемент от интериора, който би могъл да подчертае или да изпъква, в зависимост от ефекта, който целите да постигнете. Стига да искате, е напълно възможно да се използва и само за украса – той е достатъчно красив и сам по себе си.

Мотивите, вплетени в дърворезбата на този свещник, са стилизирани растителни форми, разположени по дължината му, което визуално му придава още по-изискан вид.

Идея за съчетаване на свещника със стилистиката на интериорния дизайн

Една идея за съчетаване на свещника със стилистиката на интериорния дизайн от нашите консултанти: Можете да поставите свещника в ниша, завършвайки визията му с красива свещ с подобни орнаменти, като по този начин да образувате уютен кът с приглушено осветление.

Ако в помещението присъстват и други подобни вещи и мебели, можете да постигнете оптимален ефект на внушението, което придават ръчно изработените артикули, особено, когато са орнаментирани чрез дърворезба.