Тоалетка от дърво – ръчна изработка

Тоалетка от дърво с позлата

Дървена тоалетка в златист нюанс и флорални мотиви от Frame Art & Design Studio

Цвят: Злато

Ние, от Frame Art & Design Studio, смятаме, че всяка истинска дама заслужава своето кътче, в което да се почувства като кралица. Затова сме включили в своята продуктова гама ръчна изработка тоалетки с флорални мотиви, намекващи за пищност и комфорт. Те са изработени от дърво, но са покрити със златисто фолио, което ги кара да греят с блясък, достоен за изтънчената си притежателка.

Формите на този модел са нежни и извити. За по-голямо удобство орнаментите не са претрупани и са разположени така, че да не пречат на функционалността на продукта.

Тоалетки за гримиране с огледало

Тоалетките за гримиране с огледало са предпочитани от всяка жена, чийто външен вид е приоритет или естествена необходимост.

Към моделите, които предлагаме, не се включва огледало, защото предпочитаме да подарим този избор на Вас. Предлагаме богата гама от рамки за огледала, както и консултации за онези клиенти, които се колебаят или държат да чуят професионално мнение преди да пристъпят към обзавеждането на интериора си.

Дами, поглезете се с един невероятен, но и практичен подарък и прибавете един разкошен акцент в дома си!

Майсторите ни са виртуози и ще се погрижат Вашата тоалетка от дърво и позлата да е уникална и неповторима – точно като Вас.