Тоалетка от дърво с цвят на старо злато – модел А39

Тоалетка от дърво позлата - цвят старо злато

Ръчно изработена тоалетка с позлата и флорална дърворезба

Модел: А38
Цвят: Старо злато

Тоалетките ни са ръчно изработени от дърво и покрити с нежно фолио, което им придава изтънчеността на старото злато, избягвайки пищността на барока, но притежаващи индивидуален облик, благодарение на дърворезбованите растителни мотиви.

Украсата е семпла, за да се наблегне на функционалността на продукта, но присъствието й е достатъчно осезаемо и разкошно.

Този модел тоалетки са подходящи както за дамския кът в спалнята, така и за подчертаване на изтънчеността на интериора във фризьорски салон или хотелска стая.

Дамите, които предпочитат този модел, обикновено ни се доверяват и за избора на рамка за огледало, което да завърши облика на продукта.

Можете да ги използвате както за гримиране, така и като масичка. Възможностите за използването на този продукт в бита са неограничени и зависят единствено от въображението на клиента.

Ако не сте обзавели дома си прекалено модернистично, а предпочитате уюта на масивното дърво – именно този модел тоалетка, с цвят на старо злато, е подходящият избор за Вас!

В допълнение, можете да разчитате на нас за професионални консултации в сферата на интериорния дизайн, както и да разгледате останалите ни продукти, повечето от които са изработени в същия стил, за да претворите пространствата си по един различен начин, допълващ Вашата натура.