Дървена рамка за огледало с овална форма – модел А69

Дървена рамка за овално огледало

Рамка от дърво с орнаменти, предназначена за елипсовидни огледала

Модел: А62
Цвят: Старо злато
Ширина: 60 см
Височина: 120 см

Препоръчваме тази дървена рамка за огледало с овална форма за дами, които искат да обзаведат своя кът за гримиране в по-разкошен и изискан стил. Рамката е от дърво, но й е придаден ефект на старо злато. Предназначена е за елипсовидни огледала, които могат да бъдат в два размера, в зависимост от ефекта, който искате да постигнете – елементите от дърворезбата образуват две успоредни линии и разстоянието между тях може да захваща огледалото или да излиза извън него.

 

Орнаментите на рамката имитират растителни мотиви, но са толкова стилизирани, че по-скоро изглеждат като абстрактни плетеници.

Освен в домашна обстановка – като част от тоалетка в спалнята или елемент от обзавеждането на хола и антрето, елипсовидната дървена рамка може да се използва на обществени места с пищно обзавеждане. Ако имате бутиков салон за красота, можете да го обзаведете в този стил и да се възползвате от рамките, които освен функционално предназначение, имат и предимството да бъдат истински украшения.

Тази рамка за огледало с овална форма може да бъде съчетана с някоя от нашите тоалетки и по този начин да оформите своя домашен кът за разкрасяване.